Gisteren heb ik het tuinieren nog eens een poging gegeven. Naar de Aveve gereden om bloemen en zaden te kopen. Compost heb ik uit de compostbak genomen. Bloemen aan de voordeur gezet en de zaden in bloembakken voor op het terras. Hopelijk heb ik binnen een paar weken wat kleur in de tuin.
Toch snel weer meer dan uur aan het werk geweest in de buitenlucht.

Vandaag was het plan om rustig aan te doen. Uiteindelijk ben ik toch weer vrij actief geweest. Vanmorgen te voet naar de Delhaize (zonder wandelstok). De BBQ uit zijn winterslaap gehaald en een opfrisbeurt gegeven. Vanavond heb ik er dan de steaks op gebakken. Na het eten heb ik ook braafjes de platen weer proper gemaakt. Best weer genoeg voor een rustige zondag.

Gelukkig ook echt rustige momenten. Deze namiddag mocht ik nog eens dungeon master zijn. In cosplay was deze DM klaar om mijn kinderen een avontuur voor te schotelen met sociale aspecten, magie, schatten en natuurlijk het occasionele gevecht. Onze tovenaar Athena kreeg een magische hoed en een clockwork amulet, de cleric Necros kreeg een toverstaf en vuurwerk. Schatten om mee te nemen in onze volgende avonturen.

Ik als DM heb nog veel te leren. Maar ik geniet er met volle teugen van. Dit smaakt naar meer. Eventueel eens zoeken naar spelers die tijdens de werkuren een groep willen vormen en mij als DM de kans willen geven om te groeien. Plekken genoeg waar we kunnen afspreken, als het maar ergens rustig is.
Als iemand een idee heeft om dit concreet uit te werken, shoot. Ik denk bijvoorbeeld aan een donderdagochtend bij De Kolonisten. Of met mensen die omwille van allerhande redenen (burn-out, depressie, handicap, …) thuis zijn tijdens de werkuren.

Uiteindelijk een druk gevuld weekend waarvan ik zo genoten heb.

Best game ever.