Begin augustus was het eindelijk zover. Onze oude luifel braken we af en de nieuwe terrasoverkapping werd geplaatst. Wat een luxe en vooruitgang.

Buiten kunnen zitten en toch uit de wind en de zon niet zo fel in je ogen. Een zonnebril blijft af en toe nodig want we zitten wel degelijk nog steeds buiten. Heel concreet wil dit zeggen dat de kaarten niet gaan vliegen wanneer we een spel spelen. Dat ik in alle rust de krant kan lezen bij een kopje thee. Dat dit blogje heerlijk buiten wordt getikt.

De voordelen voor de personen hier in huis. Ik geraak minder snel overprikkelt want fel licht en wind worden tegengehouden. De angst van vervelende beestjes wordt zo enorm onder controle gehouden. Komt er iets aangevlogen dan sluiten we alles voor 5 minuten. Resultaat: mijn kinderen blijven buiten in plaats van naar binnen te rennen.

Het geheel van de nieuwe aanwinst is een absolute luxe. Een gezellig, cozy plekje. Een veilige bubbel om me heen waar het goed vertoeven is.

Een terrasverwarmer is besteld om ook in de herfst en lente buiten te kunnen zitten.

Wie me vandaag zoekt, ik zit op mijn terras te schrijven. Tasje thee erbij en genieten maar.

Onder de terrasoverkapping.