Het afgelopen weekend was er eentje om te onthouden. De absolute rust en relaxte sfeer die er hing was hemels.

Enerzijds legde we de laatste hand aan onze nieuwe badkamer. Dinsdag werden de deuren gezet waarmee de badkamer nu officieel afgewerkt is. Maar 4 nieuwe deuren (de gehele bovenverdieping maar ineens gedaan) zorgde wederom voor massaal veel stof. Donderdag heb ik dus met de fijne borstel heel mijn huis stofvrij gemaakt. De grote kuis ineens meegepakt want stof dat kruipt overal tussen, onder en op.

Vrijdag gaf ik onze BBQ het lenteonderhoud zodat die helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen. De auto wassen samen met mijn dochter had veel weg van ongeremde waterpret. Gieren van het lachen deden we terwijl mijn dochter danste in het water.

Zaterdag was er dan de eerste BBQ van het jaar. Mijn zoon ontpopt zich al een paar maanden tot volwaardige kok. Gisteren kreeg hij zijn eerste BBQ lessen. Hij wordt nog beter in koken dan ik.
’s Morgens nog even een koksvest gaan kopen want een short zit toch niet zo fijn.
Quinten draagt altijd een hoodie omdat dit hem een veilig en knus gevoel geeft. Enkel in een T-shirt zal je hem nooit zien. Omdat koken inherent leidt tot vlekken vond ik een short geen slechte optie. Tegemoet komend aan zijn noodzaak tot knus ingewiikkeld te zitten in kleding ben ik samen met hem een koksvest gaan kopen. Hij koos zelf het stofje dat comfortable aanvoelde op zijn huid. Wat was hij trots om daarin te BBQ-en. Het zat ook zo knus dat ik hem er nadien aan moest herinneren dat hij het ook uit kon trekken en hij zijn hoodie weer kon aandoen.
Deze aankoop was een schot in de roos!

Na toch weer een paar spannende weken was dit net wat we nodig hadden. Even de stress eraf en thuis genieten van het mooie weer en elkaars gezelschap.


Vandaag staan er alweer hobby’s op de planning. Mijn dochter gaat een hele voormiddag paardrijden op de Ipjeshoeve en mijn zoon gaat een namiddag D&D spelen bij De Kolonisten (spellenherberg in Turnhout). Ik kan dus rustig een dagje gamen (en de was doen).