Vandaag was een drukke dag. Koken, afwassen, de was doen, … alle dingen die bij het dagelijkse leven van een gezin horen. Dat stopt niet omdat het weekend is. Deze dingen zijn niet saai of doordeweeks, Ik heb ze zingend en dansend uitgevoerd. Soms tot ongenoegen van mijn man die mijn zangtalent – of gebrek daaraan – moest ondergaan.

Een tekening gemaakt waar ik uiteindelijk best tevreden over ben. Alles kan beter maar ik merk dat ik vooruitgang boek, En het belangrijkste is dat ik hier zoveel van geniet en mijn creativiteit de vrije loop kan laten. Daarenboven is het een hobby die ik op mezelf kan doen en het is tijd die ik niet achter een PC-scherm doorbreng. Nog steeds op zoek naar een internet lessenreeks aangaande tekenen.

Met mijn dochter een bordspel gespeeld : queensland. Een echte aanrader!
Samen genoten en gelachen maar ook strategisch leren denken, plannen EN roze kikkers. Dat laatste is niet onbelangrijk voor een meisje van 11.
review hier te vinden: https://www.nox-spellenzolder.nl/video/queensland/

Morgen mogen wij naar een communiefeest. We kijken er naar uit maar toch ook de nodige zenuwen in huis. Dus voorbereidingen werden zeker al getroffen. Kleding werd uitgekozen, veiligheidsspullen werden al een rugzak gestopt om morgen mee te nemen, vragen over het feest werden beantwoord, extra knuffels en snoezelmomenten werden ingebouwd vandaag, … Hoewel erg spannend kruipt mijn dochter nu in bed met een controleerbaar stressniveau. Trots op welke weg ze hier al in heeft afgelegd.
Zo samen de dag voor morgen voorbereiden heeft ook wel iets speciaals. Echt tijd maken voor wat mijn dochter nodig heeft. Het is een soort verheven quality time waarvan we beide genieten.

Voor mezelf heb ik vandaag ook extra rust ingebouwd. Ik kroop deze namiddag 90 minuutjes in bed om te ontprikkelen. Donkere kamer, weinig geluid, geen beweging – enkel ik en mijn gedachten in meditatie. Deze vorm van ontprikkeling is iets waar mijn batterijen erg snel van opladen. Mijn eigen super charger als het ware.

Een dag voluit geleefd in enthousiasme, liefde en zorg voor elkaar. Dankbaar voor dit soort momenten in mijn leven.
Alvast een fijne zondag gewenst aan mijn lezers. Geniet ervan.