4PM, ik zet me in de zetel.

Vandaag heb ik een dag hard gewerkt. Een hele lijst klusjes stond op de agenda. Was, afwas, naar de bakker gaan, uitbereid koken voor het zondagsmenu dat dit weekend op zaterdag viel. Grote kuis van mijn bureau: PC, schermen, toetsenbord en muis verwijderen. Alle accessoires, pennen, papieren, … eruit. Kuisen en dan alles terugzetten. Terwijl ik bezig was ook maar even kabel management gedaan.

Verder had mijn dochter een terechte vraag. Ze wil heel graag van haar kinderkamer een tienerkamer maken. Vorige week hadden we een start genomen en zelf enkele posters gemaakt die ze wilde hangen.
Dit weekend stond het vermaken van een kast op de agenda. De standaard kinderkast van Ikea met de plastic bakken hebben we een nieuwe look gegeven. De bakken gevuld met Duplo bracht ik naar de Webwinkel. Er kwamen legplanken in de plaats. Boeken op het onderste schap. Slaapbenodigdheden op het bovenste schap.
Radio en bluetooth speaker kregen hun plekje. Verder rest er nog veel ruimte die ze de komende tijd zelf mag opvullen.

Samen met mijn zoon nog een boodschap gaan doen waarbij we uiteindelijk ook bij Couverture stopten. Nu zit ik dus gezellig voor de open haard een blog te tikken. Met thee en koekjes naast me. De rust na een zware klusjesdag.