Erg fijne dag vandaag. Het gevoel van een hele dag gaming. Maar ondertussen ook 7 wassen gedraaid en tot in de kast verwerkt. De keuken en woonkamer opgeruimd. Gaan winkelen met mijn zoon. Met Andrea samen naar Buurtpolitie gekeken. Haar ook aangemoedigd om haar kamer op te ruimen.

Gisteren heeft mijn zoon zijn kamer opgeruimd. Niet evident voor hem, maar hij heeft dat goed gedaan. Vandaag een paar spullen van hem naar een weggeefplek gedaan. Op die manier hebben anderen er nog iets aan. En hij wilde het weg om meer ruimte te hebben.
Ook Andrea verzamelde een paar dingen die naar andere kindjes mogen. Morgen dus even bij het Web passeren.

Vandaag ook het plekje van Billie in orde gemaakt. Woensdag is zij weer welkom hier voor een paar dagen. We kijken er weer naar uit om samen met haar te gaan wandelen, knuffelen.
Morgen komt de fotograaf langs. Ik heb nog een paar profielfoto’s nodig. Enkele van de praktijkruimte zouden ook fijn zijn. Op mijn leeftijd komt toch nog de vrouwelijke ijdelheid boven en ben ik van de week ook nog bij de kapper gepasseerd.

De rest van de vakantie zijn er nog leuke dingen gepland. We kijken er al naar uit.

Het is echt fijn dat het momenteel zo rustig verloopt hier.