September is gepasseerd en naar goede gewoonte heb ik dan weer tijd genomen om te herbronnen. Voor komende maanden zit er weer heel wat in de planning.

Eerst en vooral heb ik weer enkele nieuwe cliënten kunnen opstarten. Het lijkt een gewoonte dat er in de zomer begeleidingen worden afgerond en er nadien weer plaats is voor nieuwe mensen. Dus voor wie nog op zoek is, voorlopig is  heb ik weer even geen wachtlijst meer.
Meer informatie: praktijk dorp 3

Verder zet ik ijverig mijn project verder om een bundel rond autisme te schrijven. Stilaan tijd om weer een hoofdstuk toe te voegen aan het al bestaande werk. Geen ellenlang boek of naslagwerk, maar eerder een handig instrument om de meest noodzakelijk theorie bij de hand te hebben gekoppeld aan heel wat tips en tricks die ik al heb mogen ervaren.

Gezien balans tussen werk en ontspanning belangrijk is, blijf ik mijn miniatures painten maar begin ik ook aan een project om een gigantische stad te tekenen. Ik voorzie dat ik hier wel een paar maanden zoet mee ben. Het is mijn eerste grootschalige tekenproject.

Er staat nog iets op de planning maar daar mag ik voorlopig niets over delen. Meer informatie volgt van zodra ik deze mag delen.

Ik hou ervan om mij echt te kunnen gooien in bepaalde projecten. Die uitdaging heb ik nodig en daar blijf ik van genieten. Rust roest en zeker voor mijn mentale capaciteiten is dit een waarheid als een koe. Een uitdaging waar ik een paar maanden zoet mee ben is altijd een plezier om in te vliegen. Volgens mij genoeg uitdaging om weer bezig te zijn tot eind 2023.

Herbronnen, waar wil ik echt tijd in steken?