Vanmorgen de tijd genomen om de tweede boodschap van de challenge (establish a positive mindset) te beluisteren. De dag beginnen met wat extra inspiratie deed me deugd. Topic van vandaag: beeld je je droom in en leef ernaar.

Twintig minuutjes meditatie, rust, stilte, een serene kamer zonder rommel, geen beweging en enkel wat achtergrondgeluid (vogels die zingen, auto’s die voorbijrijden, …). Hier knap ik echt enorm van op. Dit is wat ik echt nodig heb in het leven, elke dag en liefst een paar keer op een dag. Daarna spring ik met plezier terug mee in het drukke leven.

Dat drukke leven roept stillaan ook weer. Dochter heeft me nodig, de was moet geplooid, 2 afspraken staan doorheen de dag, … .

Ik wens jullie allemaal de kracht toe om af en toe eens te stoppen in de stroom van het dagelijkse leven en een moment stil te staan bij wat je eigenlijk wil bereiken. Wie wil jij zijn? Hoe wil je daar geraken? Wat heb je daarvoor nodig?

Ikzelf zou graag meer vorming geven rond autisme en hoe hiermee om te gaan.
Ikzelf zou graag meer inzetten op vriendelijkheid, liefdevolle aandacht in het leven.