De eerste week van de Paasvakantie lijkt me goed besteed te zijn geweest.
De nieuwe badkamer is ingericht en ondertussen in gebruik. Die ochtenddouche blijft geweldig aanvoelen. De deuren en gordijnen zijn besteld maar moeten nog geleverd worden. Die finishing touch laat dus nog even op zich wachten.

Buitenshuis zijn we bezig geweest met het klaarmaken van de tuin voor de zomer. We kijken daarenboven ook uit naar een nieuwe luifel, de huidige heeft na 15 jaar dienst toch de nodige slijtage. De houten bank vooraan het huis kreeg een behandeling tegen regen/beestjes/…

Verder kwam er heel wat bezoek, werd er ijverig gebakken in de keuken en genoten we vooral van samenzijn. Wandelen, bordspelen, … quality time te over. Voor morgen hebben we gereserveerd bij een plaastelijk restaurant om de gezamelijke vakantie fijn af te sluiten.

Vanaf maandag is het gedaan met de pret. Andrea begint aan haar paardrijkamp en Sven moet dinsdag weer aan het werk. Samenzijn zal de tweede week dus veel beperkter zijn.

Een fantastische week dus.
(Over de voedselvergiftiging die ik zondagnamiddag opliep zwijgen we maar eventjes. Gelukkig passeerde dat ook op 36 uur.)

De badkamer.
Dit wordt de nieuwe terrasoverkapping.
Onze bank vooraan, nog lichtjes nat van de behandeling.