Toen ik vanmorgen om 5 uur wakker schoot ben ik maar opgestaan. De biologische klok van een hele week zo vroeg opstaan wist nog niet dat ik langer mocht blijven liggen. Maar wat heb ik genoten. Ik ben naar de badkamer gewandeld en heb een lekker warme douche genomen. Ik heb het simpele genot van een douche de laatste twee weken echt weten waarderen.

Op 9 maart arriveerde hier een afbraakploeg. De renovatie van de badkamer ging van start. Tegen een uur of twee in de namiddag was mijn badkamer een ruwbouw. Kale muur en geen vloer. Alles was weg.

Het was pas gisteren, 26 maart, dat ik terug thuis kon douchen. Daar liet ik geen gras over groeien. Wat een zaligheid! Na het douchen her en der in de wereld deed in alle comfort thuis douchen echt wonderen.

Vandaag komt nog de electricien om de stopcontacten en lichtknoppen te plaatsen. En de kraan van de lavabo is verkeerd geleverd dus die moet ook nog geïnstalleerd worden. Deze avond zouden de grote werken gedaan moeten zijn. Dan volgt nog nieuwe deuren en het schilderwerk. Maar dat is elke keer maar een klusje. Geen weken stof happen meer.

Mijn paasvakantie: genieten van het inrichten van de badkamer.

Hieronder nog enkele foto’s zodat je mee kan genieten van de veranderingen.