Vanochtend om 7:00 uur stapte ik vrolijk uit mijn bed. Een goede nachtrust met heerlijke dromen achter de rug. Een nieuwe dag dient zich aan.

Eerst en vooral mijn kip op het vuur zetten. Ik maak vandaag kip met groenten stoofpot en dit moet toch al snel 2 uur opstaan en daarna trekken tot vanavond. Niet te moeilijk maar wel lekker. In het weekend probeer ik om iets meer tijd en energie in het eten te steken.
Samen eten zit er bij ons niet vaak in. Eten is lawaaierig, druk, geurend en vaak na een al intense dag. Dus eten, dat doen we alleen. Koken daarentegen probeer ik in het weekend samen met mijn kinderen te doen. Het is ons moment van samenzijn. Gezellig rond de keukentafel babbelend over de kleine dingen des levens. Dat zijn onze momentjes waar we zo van genieten.

Mijn tas thee drink ik op tijdens het tikken van deze blog. De zon schijnt meer en meer in onze straat. De kippen van de buren laten horen dat de ochtend aangebroken is. Waarschijnlijk volgt ook nog de regen waar de natuur zo naar snakt. De afgelopen dagen kleurde ons gras van bruin terug naar groen. Herstel van de te droge zomer.

Hopelijk hebben jullie een even rustige en fijne start van het weekend.