Afgelopen week was de zon stralend aanwezig, dat deed deugd. Extra wandelingen, in de tuin zitten, genieten van het leven. De batterijen zijn opgeladen, klaar om er weer tegenaan te gaan. Dat deden we dit weekend dan ook volop.

We plantte onze palmboom, die we 18 jaar gelden als huwelijkscadeau kregen, in volle grond. Hij werd wat te groot om elke winter binnen te zetten tegen de vorst. Dat was trouwens nog een heel karwei want met wortels die een halve meter zijn moet je put diep genoeg zijn.

Het gras werd voor de eerste maal dit jaar afgereden. Tuintafel en tuinstoelen werden in gebruik genomen. Kruidenbak werd ontdaan van onkruid en werkvrij opnieuw ingericht met stenen en vetplantjes. Als laatste werd de tuinverlichting naast het tuinpad opnieuw geplaatst.

Laat de lente en zomer nu maar komen. Wij zijn er klaar voor.

onze palmboom