Gisteren en vannacht was ik behoorlijk ziek, symptomen zware verkoudheid. Vandaag al een heel eind beter. Wat ik vooral merk is dat een hele dag stilzitten om uit te zieken helemaal niet mijn ding is. Echt mijn best gedaan om zoveel mogelijk te rusten maar ik heb het wel weer gehad.

In eerste instantie ben ik weer bezig met koken. Ik hou ervan om in de keuken te staan en dingen uit te proberen. Een recept is een startpunt en van daaruit pas ik aan naar persoonlijke smaak. Op de agenda voor deze week zijn brownies op verzoek van Quinten en een streetfood versie uit Korea van croques.

Dadelijk ga ik toch ook nog even wandelen op de loopband. Beweging is altijd een goed idee. Muziekje op en rustig ontspannen. Ook mijn spieroefeningen en flexibiliteitsoefeningen wil ik toch nog doen. Deze nemen niet zoveel tijd in beslag maar zijn een nieuwe poging om aan mijn figuur te werken.

Ziek zijn is goed voor 24 uur, langer moet dat echt niet zijn voor mij. Stilaan herneem ik mijn dagelijkse activiteiten. Ik zorg dat ik tussendoor nog voldoende rust inbouw en ik blijf water/thee drinken. Volgens mij kan ik nooit fout doen met rust en vocht. Verder prijs ik mij gelukkig dat ik stilaan weer kan doorgaan met mijn leven.