schrijver

Schrijven is altijd een deel van mij geweest. Ik begon ermee in het eeste middelbaar als vorm van ventilatie en ben nooit meer gestopt. Schrijven geeft mij ademruimte, vrijheid van denken en geest.

Mijn blogs zijn mijn persoonlijke ervaringen. Mijn kijk op het leven zoals het is.

mijn blog vind je hier

ervaringsdeskundige

Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om autisme te hebben en ouder te zijn van kinderen met autisme. Ik weet dat het vaak een kunst is om op het einde van de dag nog energie over te houden. Om er zelf te blijven staan. Toch stel ik dat de onvoorwaardelijke liefde voor onze kinderen niet ten koste hoeft te gaan van onszelf.

Sinds enkele jaren ben ik bezig met mindfulness. Hier leerde ik wat ik zelf nodig had om meer rust, minder stress, betere comunicatie met mijn omgeving te ontwikkelen. Het piekeren 's nachts verminderde, minder nachtmerries, minder symptomen van depressie/burn-out.

Binnen Praktijk Dorp 3 werk ik als vrijwilliger om ouders te begeleiden in hun zoektocht hoe ze zelf het hoofd boven water kunnen houden. Wat is autisme? Hoe communiceer ik beter met mijn kinderen? Hoe verminder ik stress in het gezin? Hoe houd ik zelf het hoofd boven water?

Praktijk Dorp 3